THE BEST SIDE OF فشار خون پایین یعنی چه

The best Side of فشار خون پایین یعنی چه

The best Side of فشار خون پایین یعنی چه

Blog Article

ما در مجله سلامت مفیدطب با ارائه جدیدترین اطلاعات از منابع معتبر انگلیسی و فارسی، در خدمت مخاطبین محترم هستیم.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد .

هنگامی که آب و هوا گرم است، بدن خود را هیدراته نگه دارید.

وظیفه ی آن برداشت کلسترول اضافه و انتقال آن به کبد می باشد. آزمایش چربی خون یا لیپید پروفایل، شامل اندازه گیری تری گلیسیرید نیز می باشد که یک نوع دیگری از چربی در خون می باشد. تری گلیسیرید بالا هم می تواند منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی شود. هر چند در مقایسه با کلسترول از خطر کمتری برخوردار است.

اگر این دلایل را به‌درستی و به‌موقع شناسایی نکنیم، خطرات و عوارض مختلفی همچون اختلال عصبی، افتادن و افزایش خطر آسیب‌دیدگی، بروز مشکلات قلبی، کاهش انتقال اکسیژن به مغز، افزایش سردرد و سرگیجه و بالا رفتن ریسک سکته قلبی در پی خواهد بود.

بدن برای ساخت سلول های سالم، و همچنین ساخت برخی از هورمون ها نیاز به کلسترول دارد. ولیکن مقادیر افزایش یافته کلسترول، می تواند منجر به افزایش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی شود.

در حالی که برخی از غذاها ممکن است فشار خون بالا را کاهش داده و مدیریت کنند، برخی دیگر می توانند باعث افزایش قابل توجه فشار خون شوند.

فشار خون سالم برای بیشتر افراد معمولا کمتر از ۱۲۰/۸۰ میلی‌متر جیوه است. علائم فشار خون پایین چیست؟

انجام دادند. آن ها دریافتند که افرادی که دارای بالاترین میزان مصرف آنتوسیانین (حاصل از مصرف زغال اخته و توت فرنگی) بودند، چای سبز و فشار خون پایین نسبت به افرادی که این میزان را مصرف نکرده بودند، شاهد کاهش ۸ درصدی فشار خون بودند.

لیکوپن و سدیم موجود در گوجه‌فرنگی و آب آن باعث بالا بردن فشار خون می‌شود.

علاوه بر مصرف مواد غذایی که در مراتب بالا به آن‌ها اشاره کردیم راه‌هایی برای درمان فشار خون پایین در طب سنتی توصیه می‌شود. برای مثال:

در غیر این صورت باید آسیب وارد شده ناشی از هایپوتنشن را جبران کرد. در زیر با راه‌کارهای مختلفی برای درمان افت فشارخون آشنا می‌شوید:

در صورتی که مشکل پزشکی دارید، لازم است تا برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه نمایید.

نمک بر هورمون‌هایی که تعادل آب بدن را کنترل می‌کنند، تاثیر می‌گذارد. مصرف نمک زیاد می‌تواند فشار خون را بالا ببرد.

Report this page